Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σε αγώνες ΑμεΑ στη Νάουσα μετέχει ο Αντ. Τσαπατάκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Η ομάδα του Ηρακλείου "Μεγαλόνησος", έχοντας στη σύνθεσή της το διεθνή Χανιώτη κολυμβητή ΑμεΑ Αντώνη Τσαπατάκη, βρίσκεται στη Νάουσα, όπου θα πάρει μέρος σε εξαεθνές τουρνουά κολύμβησης ΑμεΑ. Ο Τσαπατάκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, μετείχε και σε 4 προκριματικά αγωνίσματα (50μ πρόσθιο-49.12, 50μ πεταλούδα-44.40, 100μ πρόσθιο-1.46.68, 200μ μικτή ατομική-3.4.67, 50μ ελεύθερο-48.50) του μίτινγκ "Βενιζέλεια", ενώ επιστρέφοντας από τη Β. Ελλάδα θα μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, υπό τις οδηγίες του Κώστα Νικολαντωνάκη (ο οποίος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν τον συνοδεύει στη Νάουσα), εν όψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ, που θα διεξαχθεί 15-17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα, θα μεταβεί με την εθνική μας ομάδα στη Γερμανία, όπου θα πάρει μέρος στο ανοιχτό πρωτάθλημα ΑμεΑ της χώρας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσαπατάκης έχει πιάσει όρια για συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε δυο αγωνίσματα (50μ πεταλούδα κατηγορίας S5 και 100μ πρόσθιο κατηγορίας SB4).

* Τόσο ο κολυμβητής, όσο και ο προπονητής τους, ευχαριστούν όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει ο Τσαπατάκης και ιδιαίτερα τους χορηγούς του (γυμναστήριο "Παλμός" στη Νέα Χώρα, "Healthy People" του διατροφολόγου-διαιτολόγου Αιμίλιου Τσεπέτη, κατάστημα "Aqua Fit").


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.