Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - SPECIAL OLYMPICS HELLAS: Κοπή πίτας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στις 26 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ και συγκεκριμένα στο προπονητικό χώρο της Άρσης Βαρών εκδήλωση της καθιερωμένης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλήματος της Άρσης Βαρών των Special Olympics Hellas. H εκδήλωση συνοδεύτηκε από αθλητική ημερίδα με τους αθλητές της ’Aρσης Βαρών να αγωνίζονται στο αγώνισμα «Δυναμική Άρση» (Dead lift), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις ειδικές ικανότητες τους ,ξεπερνώντας και το φράγμα των 200 kg. Μετά το αγωνιστικό μέρος και την κοπή της πίτας ακολούθησε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών.

Οι αθλητές έδωσαν κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού μέρους, τον καλύτερό τους εαυτό επιδεικνύοντας με την προσπάθεια τους τη βαθειά τους θέληση για μια υπερήφανη ζωή και κοινωνική αναγνώριση, ξαναζωντανεύοντας το αθλητικό ιδεώδες των Special Olympics και με τη δύναμη και τις ιδιαίτερες ικανότητές τους εντυπωσίασαν το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να τους τιμήσει.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 αθλητές ,εκ των οποίων οι 10 συμμετείχαν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS που διεξήχθη στη Αθήνα τον περασμένο Ιούνιο 2011,όπου το άθλημα της Άρσης Βαρών κατέκτησε συνολικά 39 μετάλλια.

Την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της Άρσης Βαρών του ΣΕΦ ανέλαβαν οι Εθνικοί προπονητές της Άρσης Βαρών των S.O. Hellas: Ο κος ΚΩΛΕΤΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ο κος ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και η κα ΜΠΟΥΡΕΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗ καθώς και ο μουσικοθεραπευτής της ομάδας κος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (υπό την αιγίδα των S.O HELLAS).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η διευθύντρια των S.O HELLAS Κα ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ,ο πρόεδρος του Εργασιακού Πρωταθλήματος Οργανισμών και Φορέων Υγείας κος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κος ΤΖΙΜΑΣ ΗΛΙΑΣ, αθλητές από άλλα αθλήματα των SO HELLAS και δυναμική ήταν, η παρουσία των εθελοντών των SO HELLAS.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.