Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Φοβόμαστε τι θα γίνει με τους πεινασμένους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στα συσσίτια ελπίζουν οι άστεγοι.

«Δεν έχω χρήματα να φάω. Έρχομαι εδώ για να μην πεθάνω της πείνας. Οι δουλειές μου δεν πήγαν καλά και αναγκάστηκα να κλείσω το μαγαζί μου. Δεν είμαι ο μοναδικός», λέει στο newsbeast.gr ο 56χρονος, Γιώργος Κ., ο οποίος κάθε μέρα πηγαίνει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για να σιτιστεί.

«Αυτή τη στιγμή ημερησίως έρχονται σε εμάς για να σιτιστούν περισσότερα από 1.300 άτομα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, Γιώργος Αποστολόπουλος. Στον ίδιο χώρο, η Εκκλησία μοιράζει φαγητό σε περίπου 1.500 άτομα. Δηλαδή, κάθε μέρα περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι πηγαίνουν στους χώρους του ΚΥΑΔΑ, επί της οδού Πειραιώς, για να φάνε ένα πιάτο ζεστό φαΐ.

«Μέσα σε ένα χρόνο, όπως εκτιμούμε, το ποσοστό των ανθρώπων που ζητούν τρόφιμα υπολογίζεται ότι έχει αυξηθεί κατά 15%. Και ακόμα δεν έχουν έρθει σε εμάς οι άνθρωποι που χάνουν τώρα τις δουλειές τους. Φοβόμαστε πολύ τους πεινασμένους ανθρώπους, των οποίων τα ποσοστά θα αυξηθούν δραματικά», συνεχίζει ο κ. Αποστολόπουλος. Για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που με τις χορηγίες τους βοηθούν να συνεχίσει αυτή η υπηρεσία το έργο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.