Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αποφάσισε να αδυνατίσει για να παίζει με την κόρη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο αφοσιωμένος πατέρας έχασε περισσότερα από 70 κιλά.

Ο 47χρονος Chris Willis επί πολλά χρόνια απολάμβανε να τρώει τηγανητά, μπριζόλες και διαφόρων ειδών fast food και είχε φτάσει να ζυγίζει 174 κιλά!

Ο διακοσμητής στο επάγγελμα Chris όμως είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει αντοχές να παίζει με τη μικρή του κόρη και αναγκαζόταν πολλές φορές να… διακόψει το παιχνίδι τους για να πάρει μερικές ανάσες, καθώς το πάχος του τού είχε προκαλέσει εμφάνιση άσθματος!

Έτσι αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι πολύ δραστικό, προκειμένου να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με το παιδί του και να μπορεί να κάνει μαζί της αυτό που της άρεσε περισσότερο, που δεν ήταν άλλο από το… τρέξιμο!


Κατάφερε να χάσει περισσότερα από 70 κιλά μέσα σε έξι μήνες ακολουθώντας αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

«Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν όταν έβλεπα την κόρη μου να παίζει στον κήπο και να μην μπορώ να παίξω κι εγώ μαζί της εξαιτίας του βάρους μου. Τώρα όμως αναπληρώνω το χαμένο χρόνο. Κάνουμε πλέον πολλά πράγματα μαζί και είναι τέλεια!» λέει ο ίδιος.



«Πριν από μερικούς μήνες, όταν είχα αρχίσει το πρόγραμμα γυμναστικής θυμάμαι ότι μια μέρα που κυνηγούσα την κόρη μου στον κήπο εκείνη γύρισε ξαφνικά και κοιτώντας με με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της μου είπε “μπαμπά δεν ήξερα ότι μπορούσες να τρέξεις”» πρόσθεσε.

Όσο για την μικρή Sophie δηλώνει ενθουσιασμένη με την αλλαγή του πατέρα της και χαίρεται κάθε στιγμή παιχνιδιού μαζί του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.