Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τα «μαζεύει» το υπουργείο Εργασίας για τις «αναπηρίες»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τρέχουν και δεν φθάνουν μετά το σάλο!

Έστω και στα... πέναλτι προσπαθεί να «σώσει» το υπουργείο Εργασίας την κατάσταση και το σάλο που ξέσπασε μετά την ένταξη παιδόφιλων, σαδομαζοχιστών, τζογαδόρων, πυρομανών, κλεπτομανών και άλλων στον κανονισμό των ατόμων με αναπηρία. Όπως είχαμε αποκαλύψει από τους πρώτους στο 24h, άτομα με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε εγκληματικές συμπεριφορές, είχαν ενταχθεί στους πίνακες, και μάλιστα με σχετικά αυξημένα ποσοστά αναπηρίας.

Μετά τις αποκαλύψεις που προκάλεσαν την οργή όλων -και ειδικά όσων έχουν πραγματικά κάποια αναπηρία-, κατόπιν προσωπικής εντολής του ίδιου του υπουργού, Γ. Κουτρουμάνη, συστήνεται από αύριο κιόλας Ειδική Επιστημονική Επιτροπή, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αν και τα ποσοστά αυτά δεν οδηγούν καθαυτά σε χορήγηση επιδόματος ανεργίας, μπορούν να εξασφαλίσουν σημαντικά προνόμια στους... δικαιούχους, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Δείτε επίσης: 

Ήθελαν να δώσουν επίδομα σε παιδόφιλους και επιδειξιομανείς


Το σχόλιό μας: Ας ελπίσουμε στο υπουργείο να δουν και να διορθώσουν και όλες τις άλλες πραγματικές όμως αδικίες. Η νέα επιτροπή ας κάνει σωστά την δουλειά της. Να πούμε και πάλι πως τα ποσοστά αυτά δεν δίνουν από μόνα τους παροχές η δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.