Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αστυνομικό μπλόκο στα ΑμεΑ στην σημερινή πορεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία στο κέντρο
.
Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα άτομα με αναπηρία και οι συγγενείς τους, ενώ προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας.

Στόχος των διαδηλωτών ήταν να φθάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο όταν έφτασαν στο Σύνταγμα, η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν προς τον προορισμό τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροένταση.

Τα ΑμεΑ συγκεντρώθηκαν στις 11 στην πλατεία Ομονοίας, ζητώντας την εξαίρεσή τους από σειρά μέτρων λιτότητας (καταβολή ειδικού τέλους ακινήτων, περικόπες συντάξεων και επιδομάτών κ.ά.).










Κλειστή η Σταδίου λόγω πορείας... νωρίτερα.

Διαμαρτυρία ατόμων με αναπηρία.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Σταδίου, λόγω της πορείας που πραγματοποιούν προς το Μέγαρο Μαξίμου άτομα με αναπηρία,τα οποία διαμαρτύρονται για τις περικοπές και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα των ΑμεΑ

«Τα άτομα με αναπηρία δεν αντέχουν άλλο το δρόμο της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Δεν αντέχουν άλλο την κατάρρευση του προνοιακού συστήματος και τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του συστήματος Υγείας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.