Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τρέχουν με τη «Φλόγα» στην καρδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ογδόντα φίλοι του Συλλόγου συμμετέχουν στον Μαραθώνιο.

«Τρέχουν εκείνοι για όλους μας» γράφει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Φλόγα» για τους ογδόντα ερασιτέχνες αλλά έμπειρους δρομείς που είναι φίλοι του Συλλόγου και συμμετέχουν στον 29ο Μαραθώνιο Κλασσικής Διαδρομής, στις 13 Νοεμβρίου.

«Τρέχουν αυτοί για όλους μας, για να μεταφέρουν σε κάθε ευαίσθητο πολίτη, τον χτύπο της καρδιάς δεκάδων χιλιάδων παιδιών με διάφορες μορφές καρκίνου, που δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την υγεία τους σε όλο τον κόσμο», γράφει η «Φλόγα».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «όταν οι δρομείς επισκέφθηκαν το "Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας" και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το έργο μας, αποφάσισαν να φορέσουν στη φανέλα τους τη "Φλόγα", σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να κάνουν με το δικό τους τρόπο και από το δικό τους μετερίζι τη "Φλόγα" και το έργο της γνωστή στο ευρύτερο κοινό».

Η ομάδα έτρεξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της «Φλόγας», στον 28ο Μαραθώνιο της Αθήνας το 2010. Ακολούθησε πλήθος συμμετοχών σε μεγάλες διοργανώσεις μακρινών αποστάσεων όπως, στο Άμστερνταμ, στη Κωνσταντινούπολη, στην Βαρκελώνη, στη Φλωρεντία, στον «Αλεξάνδρειο» Μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη, στο Παρανέστι στη Δράμα, στην Κύπρο, στον Όλυμπο, στα Ζαγοροχώρια, στο Σπάρταθλο - Αθήνα - Σπάρτη, στο τρίαθλο στο Ροθ της Γερμανίας, ενώ μαζική συμμετοχή θα έχουν και στον 29ο Μαραθώνιο, που θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.