Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εθελοντές αιμοδότες έκαναν μια «στάση» στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η λαμπαδηδρομία είχε ξεκινήσει από τα Σέρβια Κοζάνης στις 27 Αυγούστου.

Τον καθιερωμένο, πλέον, σταθμό στο κεντρικό κτίριο της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο Περιστέρι, έκανε σήμερα η φλόγα της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, που ξεκίνησε από τα Σέρβια Κοζάνης στις 27 Αυγούστου, πριν συνεχίσει τη διέλευσή της από κεντρικά σημαίνοντα για τους αιμοδότες κτίρια και καταλήξει στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, στις Αχαρνές.

«Είμαστε κάποιοι από τους τυχερούς που η ΟΠΑΠ Α.Ε. στέκεται στο πλευρό τους και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει μέχρι η χώρα μας να γίνει αυτάρκης από εθελοντικά δώρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) Χρήστος Πρωτόπαππας, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη της εταιρείας για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου Εθελοντών Αιμοδοτών το 2012, επισημαίνοντας παράλληλα: «Ελπίζουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα μας αγκαλιάσει για άλλη μια φορά και στο… μοίρασμα της αγάπης της για τους συνανθρώπους μας, θα πάρουμε κι εμείς ένα κομμάτι».

Ο σύμβουλος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Δρούγγος, χαρακτήρισε ως πορεία ελπίδας τη λαμπαδηδρομία, τονίζοντας ότι το άλλοτε 10% που αντιπροσώπευαν οι εθελοντές αιμοδότες στη χώρα μας, ήδη έχει αυξηθεί στο 50% χάρη στις προσπάθειες του Συλλόγου, αλλά και την στήριξη πολλών εταιρειών, όπως η ΟΠΑΠ, αλλά και φορέων.

Ευχαριστίες προς την ΟΠΑΠ Α.Ε. απηύθυνε και η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβιών Κοζάνης Όλγα Χήρα και η αντιδήμαρχος Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα, η οποία έκανε λόγο για «κατάθεση ψυχής από πλευράς των εθελοντών αιμοδοτών».

Εκ μέρους της διοίκησης της ΟΠΑΠ Α.Ε. η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Νανά Φιλιππίδου αναφέρθηκε στο «αγαθό της ζωής που χαρίζουμε μέσω της αιμοδοσίας, ένα αγαθό που την αξία του τη γνωρίζουμε όλοι, αλλά λίγοι το δωρίζουμε. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας θυμίζουν το αυτονόητο και πετυχαίνουν το δύσκολο. Εξέφρασε δε την ευχή να μεγαλώσει ο αριθμός των συμμετεχόντων και υποσχέθηκε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα συνεχίσει να ενισχύει τέτοιες δράσεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΟΠΑΠ Α.Ε. Αθανάσιος Ζυγούλης ζήτησε «να γίνει συνείδηση όλων ότι πρέπει να στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και να δίνουμε ελπίδα και αγάπη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.