Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Θωρακίστε τον οργανισμό σας με καθημερινό περπάτημα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Χρειάζονται 10.000 βήματα την ημέρα.

Σας ακούγεται αδύνατο; Κι όμως είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε! Πρόκειται για ένα νέο τρόπο που προτείνουν γυμναστές και γιατροί ανά τον κόσμο, για να εξασφαλίσετε ένα δυνατό και υγιή οργανισμό. Οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής δεν αφήνουν χρονικά περιθώρια για συχνή άσκηση. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να γυμνάζεστε ότι κι αν κάνετε, αρκεί να μετράτε!

Πηγαίνοντας στη δουλειά, κάνοντας μια εξωτερική εργασία ή μια βόλτα, στο γυμναστήριο ή οπουδήποτε αλλού, ο στόχος είναι να κάνετε 10.000 βήματα, ανεξαρτήτως ρυθμού και ταχύτητας. Πρόκειται για μια εκπληκτική κινητήρια τεχνική υγείας και fitness, καθώς τα 10.000 βήματα θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε τους ρυθμούς της καρδιάς σας, τα επίπεδα χοληστερίνης, την πίεση σας αλλά και να μειώσετε τον κίνδυνο για διαβήτη!

Τα βήματα που κάνετε ενώ τρέχετε ή όταν κάνετε jogging μετράνε το ίδιο με το περπάτημα, καθώς και τα βήματα που κάνετε πάνω στα ελλειπτικά μηχανήματα του γυμναστηρίου, στο ποδήλατο ή σε κάποιο άθλημα με το οποίο ασχολείστε.

Και για να μην τρελαθείτε από το μέτρημα και τους υπολογισμούς, μπορείτε να αγοράσετε έναν ειδικό μετρητή, που ονομάζεται βηματόμετρο και καταγράφει κάθε σας βήμα.

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ξεκινήσετε το περπάτημα (και το... μέτρημα)!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.