Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κράτησαν ψηλά την σημαία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι 24οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου το περασμένο σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη, τους οποίους διοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και ο ΣΕΓΑΣ, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών-αθλητριών από 42 σωματεία, όπως επίσης 12 σωματεία – σχολεία με ΑμεΑ.

Παράλληλα, με την ευκαιρία των αγώνων, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων του Αιγαίου πελάγους, όπου ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής τους ενημέρωσε για τις οικονομικές περικοπές στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας για το 2011.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης, ο γενικός γραμματέας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Αθανάσιος Γιακαλής και ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, οι οποίοι στην τελετή έναρξης βραβεύτηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή για την προσφορά τους στον θεσμό των αγώνων.

Στην τελετή έναρξης το Σάββατο επίσης, βραβεύτηκαν οι δέκα καλύτεροι αθλητές-αθλήτριες του Αιγαίου, Ουρανία Ρεμπούλη, Παντελής Σεϊτανίδης, Μαρία Ζωγραφάκη, Άννα Κατσιματίδου, Κλέλια Θεοδώρου, Κωνσταντίνος Πετράκης, Γιάννης Κοτρωνάκης, Ελένη Παγίδα, Ιωάννα Λιτσολάρι, Πέτρε Χατζίου και οι προπονητές τους Δημήτρης Θεοδωρίδης, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, Νίκος Κορφιάς, Μιλτιάδης Παπαντωνάκης, Γιώργος Ρακόπουλος, Βαγγέλης Ζορμπάς και Γρηγόρης Κοντός.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία των αγώνων. Τον Σύλλογο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, τις Εθελοντικές Ομάδες (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Σύλλογο Ιππείου, Δασοπυροσβεστών, Πυροσβεστών, χορευτικό συγκρότημα Ταξιαρχών), τους χορηγούς και αθλοθέτες όπως το Επιμελητήριο Λέσβου, την Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου και την εταιρία Καλογρίδης-Κομνηνός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.