Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Θέλεις να ντυθείς Στρουμφάκι;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


25/6 Θέλεις να ντυθείς Στρουμφάκι;


Μήπως είσαι fan και αγαπάς τα στρουμφάκια; Ήρθε η ώρα και η μέρα να ντυθείς και εσύ στρουμφάκι!

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, εμείς στην Ελλάδα και φίλοι των Στρουμφ από όλο τον κόσμο θα ντυθούμε και θα βαφτούμε Στρουμφάκια για να σπάσουμε όλοι μαζί το παγκόσμιο Guinness World RecordsTM, με τους περισσότερους ανθρώπους ντυμένους Στρουμφ την ίδια ημέρα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να έρθουν να την παρακολουθήσουν. Θα είναι τέλεια!

Το ήξερες ότι μπορείς να γράψεις και την δική σου Στρουμφο-ιστορία; Φυσικά! Αρκεί μόνο να γραφτείς για να πάρεις προτεραιότητα και ειδική πρόσκληση εισόδου. Εσύ μπορείς να φοράς άσπρα παπούτσια και παντελόνι. Η στολή σου και το βάψιμό σου θα σε περιμένει!

Οι παρακάτω πληροφορίες είναι για σένα...
Πότε: Στις 25 Ιουνίου 2011, στις 4 το απόγευμα θα έρθετε για να ετοιμαστείτε, να ντυθείτε και να βαφτείτε. Η προσπάθεια να σπάσουμε το ρεκόρ θα γίνει, στις 7μμ, όταν θα μαζευτούμε όλοι για να καταμετρηθούμε.
Που: Στο 'Αλσος Στρατού, στο Γουδή στην Αθήνα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεμάτο στρουμφοεκπλήξεις.
Ποιός: Εσύ! Μαζί με τους φίλους σου, και την οικογένεια σου. Μικροί και μεγάλοι θα ντυθούμε Στρουμφάκια για να συμβάλουμε και να σπάσουμε το Guinness World Records TM., σε μια συλλογική προσπάθεια που γίνεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.
Τι πρέπει να κάνω; Πάρε μέρος τώρα για να προλάβεις. Μόνο 500 θα ντυθούν Στρουμφάκια. Αφού γραφτείς, θα έρθει η επιβεβαίωση της συμμετοχής σου στο email σου και το ειδικό εισιτήριο εισόδου με οδηγίες προετοιμασίας. Διάβασέ τες προσεκτικά και έλα κατάλληλα προετοιμασμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.