Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Επέζησε από πόλεμο για να πεθάνει από ξυλοδαρμό νεαρών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 88χρονος Delbert Belton δέχτηκε επίθεση σε πάρκινγκ.

Επέζησε από πυροβολισμό που δέχτηκε στο πόδι στη διάρκεια του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου για να πεθάνει από ξυλοδαρμό κάποιων νεαρών. Ο λόγος για τον βετεράνο πολέμου Delbert Belton που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν από μερικές ημέρες στην Ουάσιγκτον ενώ πήγαινε να παίξει μπιλιάρδο.

Ο άνδρας που ήταν ηλικίας 88 ετών και είχε εργαστεί παλιότερα ως υπάλληλος σε εταιρεία αλουμινίου δέχτηκε την επίθεση στο πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Οι δράστες τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον άφησαν ριγμένο στο δρόμο.

Η μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στη ζωή, αφού υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες δεν είχαν προηγούμενα με το θύμα και τον επέλεξαν στην τύχη.

Οι φίλοι του Delbert Belton μιλούν για έναν άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα τους όταν τον χρειάζονταν και που μπορούσε να γίνει φίλος με οποιονδήποτε μέσα σε λίγα λεπτά. Συντετριμμένοι τώρα από την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αδυνατούν να αποδεχτούν το συμβάν και το μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι στην απονομή δικαιοσύνης.

Η αστυνομία αναζητά δύο αφροαμερικανούς ηλικίας 16-19 ετών ως δράστες της επίθεσης ενώ εκτιμά ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θα την οδηγήσει στα ίχνη τους.


Επέζησε από πόλεμο για να πεθάνει από ξυλοδαρμό νεαρών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.