Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο υπάλληλος που έγινε Αϊ-Βασίλης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άγιος Βασίλης "ντύθηκε" ο Δημήτρης Αποστολάκης από το Ηράκλειο Κρήτης και μοίρασε μόνος τους τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια που συγκέντρωσε από γνωστούς και φίλους. Με μια απλή ιδέα, να προσφέρει τις γιορτινές ημέρες σε όσους έχουν αναάγκη, κατάφερε να σκορίπισει χαμόγελα σε 25 άπορες οικογένειες.

"Χριστούγεννα και κάποια παιδιά δεν θα έπαιρναν παιχνιδια.Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να αναρτήσω μια ανακοίνωση στο facebook και να γνωστοποιήσω σε όλους τους φίλους μου ότι μαζεύω τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια προκειμένου να τα μοιράσω σε οικογένειες και τη Στέγη Ανηλίκων", αναφέρει ο ίδιος.

Ο καλός Σαμαρείτης οργάνωσε τη σκέψη του, υπολογίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ζήτησε από τη μεταφορική εταιρία για την οποία εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια να του διαθέσει το χώρο για να στέλνουν οι κάτοικοι Κρήτης τα πράγματα. Πήρε από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου λίστες με τα ονόματα των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

"Γέμισα δύο βαν, τα οποία επίσης μου έδωσε η εταιρεία με μεγάλη ευχαρίστηση για να κάνω τη διανομή. Έτσι, το Σάββατο, ημέρα που έτσι και αλλιώς δεν εργάζομαι, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα χτύπησα τα κουδούνια σε 25 οικογένειες,. ενώ μετέφερα σακούλες στη Στέγη Ανηλίκων".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.