Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση φαρμάκων το Σάββατο στο δήμο Ζωγράφου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με την πρωτοβουλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια) του δήμου Ζωγράφου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί μπορούμε και στην Υγεία». Οι πολίτες μπορούν να φέρουν όσα φάρμακα και υγειονομικά είδη διαθέτουν στο σπίτι τους και δεν τους χρειάζονται. Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπου θα γίνει η διαλογή.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο ίδρυσαν για ανασφάλιστους πολίτες η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

Στο Ιατρείο, ανασφάλιστοι πολίτες μπορούν να εξετασθούν και να πάρουν τα φάρμακά τους. Οι ανασφάλιστοι είναι απαραίτητο να προσκομίζουν μαζί τους: ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, βιβλιάριο Υγείας που έχει λήξει και κάρτα ανεργίας που έχει λήξει. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3847374.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.