Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ψυχίατρος απήγαγε βρέφος για να μετενσαρκώσει τη μητέρα της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ελβετία.

Μια διαταραγμένη Ελβετή ψυχίατρος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, καθώς απήγαγε ένα κοριτσάκι από τη Ρουμανία, με σκοπό να «μετενσαρκώσει» μέσω του βρέφους τη νεκρή της μητέρα της.

Η 40χρονη Constanta Albumel και ο σύζυγος της ταξίδεψαν 1.300 χιλιόμετρα, από το σπίτι τους στη Ζυρίχη μέχρι τη ρουμανική πόλη Τιμισοάρα, όπου απήγαγαν το βρέφος από ένα τοπικό νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, μετέφεραν το παιδί στην οικία τους στη Ζυρίχη και μέσω πλαστών εγγράφων κατοχύρωσαν το βρέφος ως δικό τους. Το ζεύγος εκτέλεσε διάφορες τελετουργίες και φώναζε πάνω από το κοριτσάκι για να επαναφέρει τη νεκρή μητέρα της 40χρονης στη ζωή.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο σύζυγος της 40χρονης δέχτηκε να συμβάλλει στην απαγωγή, επειδή η γυναίκα του τον απειλούσε πως θα τον χωρίσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2009 και η ρουμανική αστυνομία ειδοποίησε αμέσως την Ιντερπόλ. Δύο μήνες αργότερα συνελήφθησαν οι δύο ύποπτοι.

Ο σύζυγος της 40χρονης καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή, καθώς ο ίδιος υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό τη πίεση της γυναίκας του. Το άτυχο παιδί επεστράφη στους γονείς του, οι οποίοι έλαβαν αποζημίωση 40.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.