Αφαιρέστε το βερνίκι των νυχιών και σταθεροποιήστε το κραγιόν.
Ο «λευκός χρυσός», όπως οι Βρετανοί ονόμαζαν τη ζάχαρη, κάνει πολλά περισσότερα από το να περιμένει υπομονετικά στο κουτάλι για να μπει στο φλιτζάνι του καφέ σας.
Οι εναλλακτικές χρήσεις της ζάχαρης:
1. Για να βγάλετε το βερνίκι νυχιών από οποιαδήποτε επιφάνεια...ρίξτε ζάχαρη! Η ζάχαρη θα φέρει το βερνίκι στην επιφάνεια και τότε μπορείτε να το μαζέψετε (Δεν χρειάζεται τρίψιμο).
2. Αν ήπιατε μια γρήγορη γουλιά από πολύ ζεστό καφέ ή φάγατε ένα κομμάτι πικάντικης πίτσας, τότε λίγη ζάχαρη θα σας σώσει από βέβαιο πόνο.
3. Βάλτε λίγη ζάχαρη στο κραγιόν που μόλις εφαρμόσατε στα χείλη σας και αφήστε το να καθίσει για λίγο, στη συνέχεια γλείψτε το. Αυτό λειτουργεί ως σταθεροποιητής και θα επεκτείνει την διάρκεια του κραγιόν.
4. Εάν αποθηκεύετε το κέικ σε ένα αεροστεγές δοχείο με μερικούς κύβους ζάχαρης, θα παραμείνει φρέσκο για περισσότερο καιρό.
Πηγή: http://www.neadiatrofis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.