Ενδεικτικό είναι πως ένας στους τρεις γονείς παραδέχεται ότι αγοράζει κακής ποιότητας τρόφιμα για τα παιδιά του. Λιπαρά, ανθυγιεινά, άγνωστης προέλευσης και αμφισβητούμενης διατροφικής αξίας. Το αποτέλεσμα είναι να σαρώνουν οι αρρώστιες και να λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας η παιδική παχυσαρκία. Ένα στα δύο ελληνόπουλα εμφανίζεται παχύσαρκο, υπονομεύοντας το μέλλον της επόμενης γενιάς.
Ενδεικτικό είναι πως από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2013, ο αριθμός των επιχειρήσεων εστίασης που άνοιξαν, αυξήθηκε κατά 53% σε σχέση με το 2011. Παράλληλα, ο μεγαλύτερος αριθμός επιχειρήσεων που έχουν ανοίξει είναι εκείνες της κατηγορίας σουβλατζίδικα και ακολουθούν τα σνακ μπαρ.
Πηγή: http://www.enikos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.