Εάν έχετε περάσει τα 50 σας χρόνια και θέλετε να αποφύγετε τη φθορά που συχνά επέρχεται στην ακοή με το πέρασμα του χρόνου, καλό είναι να αρχίσετε να τρώτε άφθονα σκουροπράσινα λαχανικά (όπως τα σπαράγγια) και όσπρια (όπως οι φακές και τα φασόλια).
Τα συγκεκραμένα αυτά τρόφιμα είναι πλούσια σε φολικό οξύ - μία βιταμίνη του συμπλέγματος Β που διαπιστώθηκε ότι προστατεύει την ακοή.
Πηγή: http://www.zougla.gr
H καλή και σωστή διατροφή με φρούτα και λαχανικά, βοηθάει γενικότερα στην υγεία, πόσο μάλλον στην ακοή.
ΑπάντησηΔιαγραφήκάποιο λόγο πάντως θα έχει και το άρθρο να το λέει.
ΑπάντησηΔιαγραφή