Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Λαχανικά και όσπρια για γερή ακοή


Εάν έχετε περάσει τα 50 σας χρόνια και θέλετε να αποφύγετε τη φθορά που συχνά επέρχεται στην ακοή με το πέρασμα του χρόνου, καλό είναι να αρχίσετε να τρώτε άφθονα σκουροπράσινα λαχανικά (όπως τα σπαράγγια) και όσπρια (όπως οι φακές και τα φασόλια).
Τα συγκεκραμένα αυτά τρόφιμα είναι πλούσια σε φολικό οξύ - μία βιταμίνη του συμπλέγματος Β που διαπιστώθηκε ότι προστατεύει την ακοή.

2 σχόλια:

  1. H καλή και σωστή διατροφή με φρούτα και λαχανικά, βοηθάει γενικότερα στην υγεία, πόσο μάλλον στην ακοή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποιο λόγο πάντως θα έχει και το άρθρο να το λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.