Φόβοι για ενδεχόμενη απάτη.
Μετά το πολυσυζητημένο smartphone Freedom 251 το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πιο φθηνό τηλέφωνο στον κόσμο με τιμή μικρότερη των 4 δολαρίων, μια ακόμη Android συσκευή, με το όνομα Docoss X1, από την Ινδία έρχεται να ταράξει τα νερά στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 13,3 δολαρίων.
Ωστόσο, σύμφωνα με το mashable κάποιοι κάνουν λόγο για μια ακόμη απάτη με σκοπό το γρήγορο κέρδος με εταιρείες που τελικά δεν μπορούν να προσφέρουν αυτό που υπόσχονται. Για απάτη και οικονομικές ατασθαλίες κατηγορήθηκε και η εταιρεία που λάνσαρε το Freedom 251 για το οποίο έγιναν μέσα σε λίγες μέρες πάνω από 73,5 εκατομμύρια παραγγελίες από όλο τον κόσμο.
Όπως έγινε και με την εταιρεία του Freedom 251, έτσι και η νέα συσκευή λανσάρεται από μια νέα εταιρεία από το Τζαϊπούρ της Ινδίας. Είναι επίσης το πρώτο τηλέφωνο που κατασκευάζει η εν λόγω εταιρεία χωρίς καμία αναφορά σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν που έχει τυχόν λανσάρει στο παρελθόν.
Οι πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν το φθηνό Android smartphone μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, είτε μέσω SMS μέχρι τις 29 Απριλίου και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Η εταιρεία επίσης ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει παράδοση της συσκευής από τις 2 Μαΐου και μετά. Και ενώ ο διαδικτυακός τόπος της Docoss κατέρρευσε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, πολλοί μελλοντικοί αγοραστές παραπονέθηκαν ότι οι αριθμοί εξυπηρέτησης πελατών που αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της δεν λειτουργούν.
Εκτός από την υποστήριξη 3G, το Docoss X1 λέγεται ότι θα έχει δυνατότητα δύο καρτών SIM, οθόνη 4 ιντσών και μπαταρία 1.300 mAh. Επίσης, έχει 4GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, η οποία μπορεί να φτάσει ως και 32GB με μια κάρτα microSD. Το αγοραστικό κοινό πάντως, παρά το γεγονός ότι το Freedom 251 δεν παραδόθηκε ποτέ από την εταιρεία και έχουν κινηθεί ακόμη και νομικές διαδικασίες, δείχνει ότι στρέφεται ξανά σε ένα πολύ χαμηλής τιμής smartphone από μια εταιρεία αμφίβολης λειτουργίας. Αυτό που αναμένουν τώρα οι χρήστες είναι αν όντως θα κυκλοφορήσει η συσκευή ή πρόκειται και πάλι για κάποια απάτη.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.