Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στο Εργοστάσιο - Μουσείο Σοκολάτας το Topino ΜΕΒΓΑΛ


Στο χώρο του «Εργοστασίου & Μουσείου Σοκολάτας» έχει δημιουργηθεί το εργαστήριο της ΜΕΒΓΑΛ.



Χορηγός στο πιο σοκολατένιο εργοστάσιο έγινε η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, στηρίζοντας το θεματικό πάρκο «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας», το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο χώρο του «Εργοστασίου & Μουσείου Σοκολάτας» έχει δημιουργηθεί το εργαστήριο της ΜΕΒΓΑΛ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τι γίνεται όταν η απολαυστική σοκολάτα συναντιέται με το φρέσκο μακεδονικό γάλα, να μάθουν όλα τα μυστικά της υπέροχης και λαχταριστής γεύσης του Topino και φυσικά να το απολαύσουν.

Η ΜΕΒΓΑΛ, με τη συμμετοχή της στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», ευχαριστήσει τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους και στέκεται δίπλα στο παιδί, το οποίο έχει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνικής και αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας.

Ενδεικτικά, η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει σημαντικά τα παιδιά των δικών της ανθρώπων, των εργαζομένων της και παράλληλα έχει αγκαλιάσει και φροντίζει, χορηγώντας καθημερινά φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα, σ’ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, στα Παιδικά Χωριά S.O.S. στο Πλαγιάρι, στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ΜΕΛΙΣΣΑ.

Άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας είναι το πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει αναπτύξει για μαθητές όλων των ηλικιακών ομάδων, τους οποίους υποδέχεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα, με τίτλο «Γαλακτοκομικά: Απόλαυση-Υγεία-Παιχνίδι», έχει καταρτισθεί υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εστιάζει στις αρχές της ισορροπημένης διατροφής και στη σχέση διατροφής και υγείας και ήδη αγαπήθηκε από παιδιά και εκπαιδευτικούς, ενώ έχει λάβει και μια σημαντική εκπαιδευτική διάκριση από την IDF (Διεθνής Συνομοσπονδία Γάλακτος). Οι μαθητές που εκπαιδεύτηκαν στα 5 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος ξεπερνούν τους 13.000.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.