Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος να δει στο πιάτο του, βρισκόμενος σε ένα παγκοσμίου φήμης εστιατόριο, είναι ζωντανά μυρμήγκια. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει για κάποιους που επιλέγουν το συγκεκριμένο πιάτο στο εστιατόριο Noma.
Ο σεφ René Redzepi πρόσθεσε πρόσφατα στο γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στο Τόκιο το συγκεκριμένο πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλες γαρίδες με… ζωντανά μαύρα μυρμήγκια.
Για τους θαμώνες του Noma η χρήση ζωντανών μυρμηγκιών δεν αποτελεί έκπληξη, αφού μία έμπνευση του Redzepi, και ένα από τα πιάτα-υπογραφή του γνωστού σεφ, ήταν ένα μπιφτέκι ταρτάρ με μυρμήγκια, ενώ το 2012 το εστιατόριο Noma στο Λονδίνο σέρβιρε ζωντανά μυρμήγκια με κρέμα fraiche.
Η δυνατότητα βρώσης ζωντανών μυρμηγκιών δεν αποθάρρυνε τους πελάτες του γνωστού εστιατορίου, μια και η λίστα αναμονής αριθμεί περίπου 60.000 άτομα, αναφέρει η Τelegraph.
Πηγή: http://www.enikos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.